ENGA Inside: 2-3 for RBK – hva tenker vi nå?

Det var da som faen! Gikk klokka til dommer’n feil?!

Som mangeårig Man U-tilhenger er jeg vant til å få «Fergie-time!» sendt i trynet. Altså: Hver gang Sir Alex Ferguson trengte et mål ekstra, la dommer’n til nøyaktig den tida Alex trengte.

Sånn følte jeg det i går. Idet Rosenborg fikk corner 100 minutter på overtid – ja, det føltes sånn – var jeg 100 prosent sikker på at de kom til å score! Og gjett om! Et lykketreff av en annen verden!Som målscoreren ikke har vært i nærheten før i sin karriere! Og som han garantert aldri kommer til å gjenta!

Men sånn er fotballen. Og Lillestrøm følte det vel omtrent sånn da Bård Finne tok frisparket fem minutter på overtid?

Jeg hadde satt en hundrings på 1-1 før kampen. Hvorfor ikke på hjemmeseier? Fordi jeg ikke hadde trua på at vi skulle slå Rosenborg to ganger på rad på knappe fjorten dager. Men nå som vi har tapt det første slaget, er jeg overbevist om at vi vinner det neste. Og seier i kvartfinalen på Lerkendal er mye, mye, mye viktigere enn det forsmedelige nederlaget på Initlity!

Vi kan fortsatt ta igjen Haugesund, Ranheim og Molde – og således spille oss til en kamp om Europacup-plass i serien. Men en ting er sikkert: Vinner vi cupen – ja, så har vi spilt oss til den plassen.

Jeg velger å se positivt på det som skjedde på søndag. Publikumsrekord i 2018. Fantastisk stemning. Jeg hadde bedt med meg en kamerat som aldri tidligere hadde vært på fotballkamp! Helt sant! Han mente han ikke kunne huske å ha hatt det mer morsomt!

Amin Nouri: To mål på de to siste kampene! Og han har aldri tidligere scora for VIF! For en kantspiller!

Hva var gjennomsnittsalderen på det VIF-laget som avslutta kampen mot RBK? Drøyt 23?
Dette laget har framtida foran seg. Dette laget skal ut i Europa 2019. Og vi skal sende Rosenborg ut av cupen 26. september. Og det på selve fortet – Lerkendal.