Uavgjort på "hjemmebane"

Vålerenga 2 spilte 1-1 mot Fløya onsdag ettermiddag.

Intility Arena klargjøres før torsdagens UECL-kvalifisering mot KAA Gent, og det sendte Vålerenga 2 til KFUM Arena for dagens oppgjør mot Fløya.

Amel Muratovic sendte rekruttlaget i ledelsen etter 37 minutter, men gjestene utligna like etter. Lagene gikk til pause på stillingen 1-1, noe som også ble sluttresultatet.

Helt på tampen fikk Magnus Sjøeng direkte rødt kort da han felte Fløyas spiss alene på vei gjennom, men selv med én mann mindre på banen holdt unggutta stand og tok med seg ett viktig poeng fra Ekeberg.

Etter ni spilte kamper ligger Vålerenga 2 på 8. plass med 12 poeng. Det er elleve poeng mer enn tabelljumbo og neste motstander Florø.